Dopuri din silicon pentru inot - ADULTI x 6 bucati

28,56 Lei

E-mail: 
Parola: 
  pastreaza-ma logat
 
AUTENTIFICARE

Politica de confidentialitate

Din data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare si devin aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul").

1. Vavian Pharma SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.
2. In functie de produsele sau serviciile pe care le-ati achizitionat de la compania noastra ,datele pot fi de identificare si de contact si anume
nume si prenume , adresa, telefon, adresa de e-mail etc. Ele sunt folosite in vederea intocmirii facturii si daca este cazul , expedierii produselor catre dumneavoastra si pentru a putea fi contactat de catre curier .
3. Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate (ex.: furnizarea produselor, efectuarea raportarilor catre autoritatile competente,si in baza unui temei legal (ex. consimtamantul, executarea contractului, indeplinirea unei obligatii legale etc.).
4. Pastram datele atat cat este nevoie (ex. pe durata relatiei contractuale, la care se adauga o perioada suplimentara justificata in raport cu scopul
prelucrarii) si in functie de legislatia fiscala in vigoare cu privire la arhivarea documentelor financiar-contabile .
5. Pentru a va putea furniza produsele comandate,datele pot fi transmise catre terti cum ar fi autoritati, curieri, care au obligatia legala sau contractuala de a va proteja datele.
6. Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (ex. cand sunt incomplete), dreptul de stergere a datelor (ex. cand prelucrarea nu a fost legala), dreptul la restrictionarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor (ex. cand doriti sa le transmiteti altui operator), dreptul de a obiecta, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal .