Vitoral D Spray Oral pentru Copii x 25ml

32,00 Lei

E-mail: 
Parola: 
  pastreaza-ma logat
 
AUTENTIFICARE


 Click pentru a mari

STOC: in stoc


Vitoral D Spray Oral pentru Copii x 25ml


Supliment alimentar cu gust de capșuni și xylitol
Colecalciferol

Producator: VITALOGIC
Greutate: 0.030 kg

Pret (inclus TVA): 32,00 LeiComenzi telefonice: 031/030.47.63
Mail: magazin@vavianpharma.ro
   

COMENTEAZA

 • DETALII
 • COMENTARII
 •  Adauga un comentariu
  Pentru a lasa un comentariu completati campurile de mai jos.
   
  Nume *
   
  E-mail *
   
  Comentariu *
   
   
 • LIVRARE
 • RETURNARE
Vitoral D Spray Oral pentru copii și sugari este un supliment alimentar cu gust de căpșuni și xylithol, sub formă de spray destinat administrării orale. Conține Vitamina D3 (colecalciferol), care contribuie la absorbția normală a calciului, dezvoltarea normală și menținerea sănătații sistemului osos și a dinților.

Este important de știut că nu toate formele vitaminei D3 sunt identice. Vitamina D3 din componența Vitoral D pentru copii este din sursă naturală, identică cu cea sintetizată de organismul uman, având un grad de absorbție superior.

Beneficiile Vitoral D pentru copii :

Administrarea de vitamin D3 este deosebit de importantă in primele faze ale dezvoltării copiilor, dar și adulților după perioade lungi de neexpunere la soare.
Spray-ul conține si Xylitol, un îndulcitor blând cu dantura, găsit în formă naturală în diverse fructe, acesta contibuind la menținerea unei bune mineralizări a dinților.
Vitoral D pentru copii NU CONȚINE ingrediente care pot cauza crampe.
Gustul delicios de căpșuni este un alt beneficiu al produsului, fiind foarte bine primit de copii.


Ce conţine Vitoral D Spray pentru copii

Ingrediente: apă, îndulcitor natural: xylitol (30%), vitamina D3 (colecalciferol), aromă naturală de căpșuni, conservant natural: benzoat de sodiu, agent de îngroșare: gumă xanthan.

Nu contine: coloranți artificiali, gluten, grăsimi, sare, drojdie sau lactoza. Produsul este potrivit pentru vegetarieni, celiaci si diabetici. Spray-ul nu conține ingrediente care să producă crampe.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemana si la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Consumul excesiv poate produce efecte laxative.

Un produs: Vitalogic Limited , Cyprus


Produse similare::

Produse similare::