Philips Umidificator de aer HU4801/01

458,15 Lei

E-mail: 
Parola: 
  pastreaza-ma logat
 
AUTENTIFICARE

TERMENI SI CONDITII
  1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
  2. DEFINITII
  3. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL.
  4. DREPT DE PROPRIETATE
  5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
  6. PRETURI SI PLATI
  7. COMANDA
  8. LIVRARE
  9. RETURNAREA PRODUSELOR
  10. ALTE CLAUZE


1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acest site web www.magazinvavianpharma.ro (numit in continuare "SITE") este administrat de SC VAVIAN PHARMA SRL, cu sediul social in judetul Bucuresti, Bdul Basarabia nr. 256 Corp 3, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/2728/2001 si RO13766000, denumita in continuare „ Societatea” sau simplu „ Magazinul”.
SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE.
Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.


2. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Client – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o Comanda.

Vanzator
– societatea comerciala VAVIAN PHARMA SRL, cu sediul social in judetul Bucuresti, Bdul Basarabia nr. 256 Corp 3, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/2728/2001 si RO13766000.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele, iar Clientul se obliga sa primeasca (receptioneze) aceste Produse de la Furnizor si sa efectueze plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

UTILIZARE ABUZIVA:
reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Societatii.

UTILIZATORII/CLIENTII
acestui SITE sunt rugati sa se informeze cu atentie asupra termenilor si conditiilor de utilizare a SITE-ului.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.


3. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptarea comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.
Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.
Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.magazinvavianpharma.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

Pentru a putea finaliza o comanda Clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, fiind necesara bifarea casutei de acceptare.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator fara a fi necesara o notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.


4. DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.magazinvavianpharma.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC VAVIAN PHARMA SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul SC VAVIAN PHARMA SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC VAVIAN PHARMA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este prelucrarea si livrarea comenzilor plasata de dumneavoastra, reclama, marketing si publicitate .
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.magazinvavianpharma.ro. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.vavianpharma.ro.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin care se face livrarea comenzilor.
Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de www.magazinvavianpharma.ro, va rugam sa va inscrieti la newsletterul nostru, specificand numele si adresa dumneavoastra de mail. Daca doriti sa achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online www.magazinvavianpharma.ro va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda (nume, prenume, adresa, localitate, , adresa de mail, numar de telefon ).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact magazin@vavianpharma.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
______________________________________________________________________________________

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


SC VAVIAN PHARMA SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.23291.
Daca v-ati inscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru www.magazinvavianpharma.ro. Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul nostru va puteti dezabona oricand urmand linkul din footer-ul newsletterului primit prin email sau printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa magazin@vavianpharma.ro, in care sa specificati acest lucru.6. PRETURI SI PLATI

Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe magazinul online www.magazinvavianpharma.ro sunt finale si includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii veti sti exact care este pretul final pe care trebui sa il platiti pentru comanda, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promotii si reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atat in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi cat si pe factura.
De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

Costul transportului difera in functie de modalitatea de livrare si valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin curierat rapid
- 20 lei - pentru comanda cu o valoare mai mica de 300 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat), pentru primul kilogram. Fiecare kilogram suplimentar se va taxa cu 1 leu.
- GRATIS - pentru comanda cu o valoare mai mare de 300 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat)
- Pentru comenzile care NU se afla in aria de acoperire a companiei de curierat, se va percepe o taxa suplimentara
de 20 lei.

• Ridicarea coletului de la sediile VAVIAN PHARMA SRL din Bucuresti, Iasi sau Timisoara
- O (zero) lei indiferent de valoare si greutate

Cum platesti:

1. in sistem ramburs – veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.
2. prin banca – plata prin banca se face in avans. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni, in momentul confirmarii telefonice a comenzii.
3. numerar – in cazul ridicarii comenzii de la unul dintre sediile noastre din Bucuresti, Iasi sau Timisoara.

Sedii Vavian Pharma:
Bucuresti – Bd. Basarabia nr. 256, Comp.10, sector 3
Timisoara – Str. Diaconu Coresi nr. 21
Iasi – Str. Smardan nr. 19


7. COMANDA

Este foarte usor sa faceti cumparaturi din magazinul nostru online www.magazinvavianpharma.ro.

Primul pas consta in vizualizarea produselor existente pe stoc.
Atunci cand ati gasit produsul sau produsele dorite, apasati butonul "Adauga in cos".
Puteti oricand vizualiza continutul cosului dumneavoastra accesand butonul “Vezi continutul cosului tau” din partea dreapta sus a site-ului.
Pentru a finaliza comanda trebuie sa ne furnizati, in formularul de comanda, datele dumneavoastra si adresa de livrare. Daca ati mai facut cumparaturi la noi si aveti deja un cont atunci este de ajuns sa introduceti adresa de mail cu care v-ati inregistrat si parola folosita.

Pentru a lansa o comanda pe www.magazinvavianpharma.ro este necesar sa va creati un cont. Completati campurile din formular si urmati instructiunile de acolo. Va recomandam sa folositi o adresa de mail valida si pe care o utilizezi frecvent.
Dupa logare/inregistrare verificati continutul cosului dumneavoastra precum si adresa la care vreti sa va fie expediata comanda.
Alegeti apoi modalitatea de livrare si de plata si apasati butonul "Finalizeaza comanda".

Dupa parcurgerea cu succes a tuturor acestor etape, veti fi instiintat ca ati fost introdus in baza de date a Societatii si comanda a fost transmisa catre operatori. In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre noi, prin mail sau telefon, pentru confirmare.

Comanda lansata devine valabila din momentul acceptarii ei de catre noi!
Desi majoritatea produselor afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail). In functie de noile informatii furnizate, puteti anula comanda sau, dupa caz, va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare ori pentru achizitionarea unui produs similar prin prisma calitatilor sale, evident cu obligatia pentru Client de a achita diferenta de pret in cazul in care noul produs este mai scump, sau cu obligatia pentru Societate de a returna diferenta de pret in situatuia in care noul produs comercializat este mai ieftin.


8. LIVRARE

Magazinul nostru www.magazinvavianpharma.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin curierat rapid sau le puteti ridica de la unul dintre sediile noastre din Bucuresti, Iasi sau Timisoara.
Termenul de livrare este intre 1 – 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.
In mod normal comenzile plasate pana in ora 13:30 vor fi livrate in aceeasi zi si vor ajunge la destinatar in termen de maxim 48 de ore (In zilele lucratoare)
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vor fi comunicate la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi.
Comercializarea produselor din magazinul www.magazinvavianpharma.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.


9. RETURNAREA PRODUSELOR

Valabil doar pentru persoane fizice!
Conform ordonantei urgenţă nr. 34/2014 privind comertul electronic, produsele cumparate online pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare in ambalajul original si neutilizate.
Aveti la dispozitie 14 zile lucratoare de la primirea coletului sa returnati produsele. Trebuie doar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra prin mail (magazin@vavianpharma.ro)

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri am aprecia daca ne veti spune si motivele returnarii.
De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia de returnare trebuie sa specificati modalitatea de compensare, alegand din:

1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs identic aflat pe stoc
2. primirea banilor inapoi

1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin atunci noi va vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile calendaristice, in contul dumneavoastra bancar
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump atunci veti plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.
2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati un cont bancar valid si noi vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in bani. Rambursarea se va face pentru contravaloarea produsului/produselor si a transportului (in cazul in care acesta a fost platit de dumneavoastra la comanda initiala).


Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial si costul va fi suportat integral de dumneavoastra!


Conditii pentru returnarea produselor:

- sa ne instiintati prin e-mail, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, de intentia de a returna unul sau mai multe produse
- sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat
- ambalajul produsului sa fie cel original si sa nu fie deteriorat.

Pentru produsele Philips Avent cumparate din magazinul www.magazinvavianpharma.ro oferim garantie timp de 2 ani de la achizitionare. In cazul in care, in acest termen, produsele achizitionate sufera modificari calitative, in conditiile unei utilizari normale, vom schimba produsul respectiv, in limita stocului disponibil.
Pentru a incepe procedura de garantie va rugam sa ne contactati la adresa de mail magazin@vavianpharma.ro si sa ne oferiti toate detaliile necesare. Aveti nevoie de certificatul de garantie, factura fiscala si bonul/chitanta care dovedeste plata.

Pentru garantie produsul trebuie sa ajunga la noi, livrarea fiind suportata de Client. Ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului (prin inlocuirea sau platirea contravalorii produsului) in cazul in care se observa ca deteriorarea produsului a fost cauzata de o utilizare precara si/sau incorecta.


10. ALTE CLAUZE

Ne straduim permanent sa pastram acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita fata de cea reala, la fel si dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul produselor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate de noi.
Nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti.
Pentru raportarea problemelor de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de mail magazin@vavianpharma.ro .
Produsele din Magazinul Vavian Pharma sunt importate din Uniunea Europeana, din tari precum Germania, Marea Britanie, Austria, Olanda, Franta.


11. FORTA MAJORĂ

Forţa majoră, aşa cum este definită în prezentul articol sau de doctrina juridică, exonerează de răspundere partea care o invocă în condiţiile legii, cu cerinţa notificării scrise prealabile de către Parte, în termen de 10 (zece) zile calendaristice de la apariţia cazului de forţă majoră, respectiv de la încetarea acestuia, în baza certificatului eliberat de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Părţile urmează a conveni acţiunile necesare pentru înlăturarea sau limitarea efectelor acesteia.

Reprezintă caz de forţă majoră orice eveniment ori cauză exterioară, independentă de voinţa Părţilor, neimputabilă acestora, care nu poate fi în mod absolut prevăzută, controlată ori depăşită de către acestea şi care conduce la neîndeplinirea ori la îndeplinirea necorespunzătoare sau la întârzierea din partea oricărei părţi de a se achita de oricare dintre obligaţiile prevăzute în prezentul Contract, pe durata cazului de forţă majoră. Partea va fi scutita de achitarea ratelor sau a oricăror alte sume ce decurg din prezentul Contract, pe durata cazului de forţă majoră.

Constituie caz de forţă majoră oricare, dar nu limitativ, din următoarele circumstanţe: război (civil sau interstatal, declarat sau nedeclarat), anarhie, rebeliune, revoluţie, insurecţie sau uzurpare de putere, orice grevă sau conflict de muncă (în afară de greva sau conflictul de muncă afectând personalul Părţilor), embargou, orice catastrofă naturală, cutremure, explozii, furtuni, inundaţii sau cataclisme şi alte fenomene meteorologice adverse şi în general orice eveniment imprevizilbil şi insurmontabil, care împiedică sau întârzie executarea Contractului şi care poate fi certificat de Camera de Comerţ şi Industrie ori altă autoritate competentă drept caz de forţă majoră.

În caz de forţă majoră, termenul de realizare a obligaţiilor contractuale va fi prelungit de comun acord cu perioada pe parcursul căreia s-au manifestat consecinţele acestuia, dacă Părţile nu convin altfel.


12. LEGEA APLICABILĂ. SOLUŢIONAREA LITIGIILOR.

Prezentul contract a fost redactat, trebuie interpretat şi aplicat în conformitate cu legile române.

Partile vor face toate demersurile pentru rezolvarea pe cale amiabila si directa a oricarui dezacord sau a oricarei dispute ce apare între ei sau în legatura cu Contractul.

Eventualele dispute care nu vor putea fi solutionate de catre parti pe calea negocierilor directe, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente din punct de vedere material si teritorial din Bucuresti (sediul Societatii).


IX. DISPOZITII FINALE

Acest Contract reprezintă acordul stabilit între Părţi şi nu poate fi amendat/modificat/completat decât în scris, sub semnătura ambelor Părţi. Orice înţelegeri intervenite între Părţi, dacă nu sunt în formă scrisă, nu vor putea modifica sau completa prevederile acestui Contract.

Nulitate parţială
Dacă una sau mai multe dintre prevederile acestui Contract devin nule, caduce ori imposibil de executat în orice măsură, celelalte clauze ale Contractului îşi menţin valabilitatea şi vor produce efecte depline asupra raporturilor juridice dintre cele două părţi contractante. Clauzele nevalabile pot fi înlocuite cu altele corespunzătoare cerinţelor Contractului şi reglementărilor legale, cu acordul Părţilor, prin act aditional.

Renunţarea la drepturi
: Neexercitarea sau întârzierea exercitării oricărui drept, opţiune, prerogativă sau cale de acţiune conferite prin acest Contract nu vor fi interpretate ca renunţări la acestea.

Partile declara in mod clar si explicit, prin semnatura/bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor, ca au inteles clauzele prezentului contract si reprezentarea efectelor juridice pe care acestea le pot produce fata de ele. Totodata isi asuma in mod deplin si constient, liber de orice constrangere, toate consecintele pe care le poate produce fata de ei prezentul contract.
Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactezi prin email sau telefonic. Vom raspunde cu maxim de eficienta si operativitate tuturor problemelor care intra in competenta noastra.Vavian Pharma SRL